Έπειτα απο την χρεωκοπία της ΤΕΧΝΟΦΩΤ ΑΕ (πρώην αντιπροσωπεία της KYOCERA) τον Νοέμβριο του 2017, όλοι οι εργαζόμενοι της ΤΕΧΝΟΦΩΤ βορείου Ελλάδος αποφασίσαμε  να συνεχίσουμε το έργο και την όμορφη συνεργασία που είχαμε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια ιδρύοντας μία νέα εταιρεία. Σε συνεργασία με νέα, πιό εξελιγμένα μυαλά, έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόκληση βαδίζουμε σε ένα μέλλον που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται προς το καλύτερο.

  Η νέα αντιπροσωπεία της KYOCERA (KCR PRINTING AE) μία ραγδαία αναπτυγμένη εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται, ξέρει να διαβάζει το μέλλον και γνωρίζει καλά τις ανάγκες του πελάτη του 21ου αιώνα, και εμείς η KYO-PRINT, ως εμπορικός συνεργάτης της και κάτοχοι του ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ SERVICE στην Θεσσαλονίκη, κρατώντας το παλίο και βαδίζοντας με αυτοπεποίθηση και πάντα θετική διάθεση προς το καινούργιο είμαστε ΕΔΩ, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόκληση, υποστηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις μας αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα. Να είμαστε δίπλα σας με ταχύτητα, συνέπεια και πάνω απ' όλα ειλικρίνεια στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον κάθε ένα απο εσας ξεχωριστά.

  Γιατί για εμάς, προτεραιότητα έχετε ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ! Οι ΦΙΛΟΙ και πελάτες μας.

  Η KYO-PRINT, αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της KYOCERA όχι μόνο στην πώληση και διάθεση των προϊόντων, αλλά συνιστά πιστοποιημένο και εξουσιοδοτημένο service για όλη την περιοχή της Β. Ελλάδας.

  Η εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα για ένα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης σε ότι αφορά τα KYOCERA προιόντα (μηχανήματα, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, τεχνική υποστήριξη).Αγοράστε απο εμάς ένα φωτοτυπικό ή εναν εκτυπωτή KYOCERA μπείτε στο πρόγραμμα  MPS (συμβόλαιο συντήρησης) και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ KYOCERA. 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ KYOCERA Β. ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ) ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ KYOCERA

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ KYOCERA HELLAS (KCR PRINTING AE)